Gå til content
✓ Fri fragt over 1.000 kr ✓ 1-4 dages levering ✓ 365 dages returret
Fri fragt over 1.000 kr & hurtig levering
Hvorfor vælge Hometomato?

Hvorfor vælge Hometomato?

Hos Hometomato forstår vi, at badeværelset er et personligt rum, der skal afspejle din individuelle stil og opfylde dine behov. Vores omfattende sortiment af produkter herunder badmøbler, højskabe, spejle, spabade, badekar, brusesæt og armaturer sikrer, at du finder præcis, hvad du har brug for. Dette gælder uanset, om du er i gang med en omfattende badeværelsesrenovering og derfor søger at skabe et komplet nyt badeværelse eller om du ønsker at give dit nuværende badeværelse en opgradering. Kender du ikke din boligstil endnu, kan du finde inspiration her.

Badmøbel-serien "Fjäll" - Fleksible løsninger

Et af vores mest populære tilbud er modul-serien "Fjäll". Denne serie er designet med fleksibilitet i tankerne, så du kan sammensætte et badeværelsesdesign, der ikke kun komplimenterer størrelsen på dit badeværelse men også dets unikke stil. Fjäll-serien er det perfekte valg for dem, der ønsker en skræddersyet og personlig løsning, der kan tilpasses individuelle præferencer og badrummets specifikationer. Har du et lille badeværelse eller et gæstetoilet, kan du finde inspiration til, hvordan du indretter det lille badeværelse her. 
Fjäll møblerne er behandlet seks gange med en UV-lakering, der sikrer, at farverne forbliver resistente over for solens blegende effekt. De er designet med soft-close skuffer, som sikrer, at skufferne lukker blødt og stille i, hvilket også beskytter små fingre i at komme i klemme - en vigtig sikkerhedsfunktion, især i hjem med små børn. Møblernes overflader er designet til at være lette at rengøre, og eventuelle fedtfingre eller pletter kan hurtigt fjernes uden besvær. Badmøblerne er nemme at montere på badeværelset takket være den brugervenlige vejledning, som medfølger.

Badeværelsespakker - Den nemme løsning

For dem, der foretrækker en mere strømlinet tilgang, tilbyder vi badeværelsespakker. Disse pakker er designet som en overkommelig måde at opgradere dit badeværelse på og inkluderer nøje udvalgte badmøbler og dele, der er nødvendige for at skabe et fuldt funktionelt og stilfuldt badeværelse. Vores badeværelsespakker gør det nemt at opnå et sammenhængende look uden besværet med at udvælge individuelle elementer seperat.

Eksklusive snedkerbadmøbler - Til den kræsne køber

Er du til gengæld på udkig efter noget virkelig unikt, tilbyder vi også eksklusive snedkerbadmøbler. Disse danskproducerede badmøbler tilfører et touch af luksus til ethvert badeværelse. Vores snedkerbadmøbler er ideelle for dem, der ikke vil gå på kompromis med æstetik eller kvalitet.

Omfattende Garanti

Vi står bag kvaliteten af vores produkter, hvilket afspejles i vores garantitilbud. Afhængigt af produktet, tilbyder vi 2, 5 eller 10 års garanti. Dette er vores løfte til dig om, at de produkter du køber hos Hometomato, er skabt til at holde.

Showroom & personlig service

For dem, der ønsker at se vores produkter i virkeligheden, har vi et 250 m2 stort showroom i Viborg, og her er det muligt at opleve et stort udvalgt samt kvaliteten af vores produkter. For dem der ikke har mulighed for at besøge os, tilbyder vi også en online gennemgang af vores badeværelsesudstilling, så du kan opleve vores sortiment hjemmefra. Book en tid her. 

Høj kundetilfredshed

Vores dedikation til kvalitet og kundeservice afspejles i vores høje kundetilfredshed, bekræftet af vores 4.8 stjerner på Trustpilot. Dette bevis på kundetilfredshed garanterer, at din oplevelse med Hometomato vil møde de samme høje standarder. Hos Hometomato tilbyder vi også fri fragt på alle vores badeværelsesprodukter ved køb over 1.000 kr., og vi kan levere drømmebadeværelset på 1-4 hverdage.

Ved at vælge Hometomato får du ikke bare et produkt, men en løsning, der garanterer kvalitet og tilfredshed fra det øjeblik, du beslutter dig for os, til dit badeværelsesprojekt er fuldendt. Lad os hjælpe dig med at realisere dit drømmebadeværelse.

Næste artikel Derfor skal dit næste toilet være et douchetoilet