Gå til content
✓ Fri fragt over 1.000 kr ✓ 1-4 dages levering ✓ 365 dages returret
Fri fragt over 1.000 kr & hurtig levering
Kender du din boligstil?

Kender du din boligstil?

Bliv klogere på hvilken boligstil der passer dig - Læs med her... 

Har du svært ved at finde den røde tråd i din indretning? Her får du fem bud på, hvordan du kan sammensætte boligelementer, så de giver et harmonisk og elegant udtryk. Vælg blot den indretningsstil, som passer til dig og undgå forvirringen ved at indrette på ny. 

Nordfeld

- Byd naturen velkommen

Ønsker du at indrage naturen i dit hjem, kan dette lade sig gøre gennem Nordfeld-serien, som kan fås i denne flotte grønne farve i mat. Ved at inddrage denne farve i dine møbelvalg, får du et stilrent og energisk udtryk, som samtidig bidrager til en rolig atmosfære i dit rum. Serien tilbyder alle elementerne i den grønne farve, og ved et samspil af alle elementer opnår du et fuldendt badeværelse. Elementerne kan bestå af et badmøbel, højskab og spejl. Den røde (grønne) tråd er ikke til at tage fejl af.

Vienna

- Minimalisme i højsædet

Dette design er til dig, som ønsker et minimalistisk udtryk til dit badeværelse, og som samtidig vil opnå et æstetisk design, som formår at opfylde alle behov, da funktionalitetn er i top. Kvaliteten tager du heller ikke fejl af, da kvaliteten af materialerne medfører en god holdbarhed og dermed forøger levetiden. Disse rene og klare linjer egner sig perfekt til den moderne livsstil, og samtidig med at møbeldesignet er en fryd for øjet vil det ydermere gøre din rengøring lettere og ukompliceret grundet de glatte og enkle overflader.

Stockholm

- Let og elegant

Dette elegante og tidsløse møbeldesign er til dig, som ønsker et lyst og tiltrækkende badeværelse, og gennem de fine detaljer af en mat metalhåndvask og åbent underskab, som kan på- eller afmonteres efter ønske og behov, får du en snært af luksuriøsitet ind i din hverdag, samtidig med at du får ekstra opbevaringsplads eller mulighed for at fremvise dekorative interiør- eller badelementer. Ved dette design, opnår du en rolig og afbalanceret stemning, som er tiltrængt i en travl og hektisk hverdag.

New York

- Hjemlig og hyggelig

Ved at indrette dit badeværelse med New York-serien er det muligt at skabe et hjemligt og personligt miljø. Disse badmøbelsæt former med sine diskrete detaljer en finhed og et romantisk rum. New York serien komplimenteres desuden af Svelvik håndvaske, som er fritstående procelænshåndvaske, der er holdbare og nemme at rengøre.
Du kan b.la vælge at inkludere F-greb som ses på billedet til højre eller H-greb som ses til venstre på billedet ovenfor. Ved at inkorporere messingdetaljer i håndvaskarmatur og greb tilfører du varme til rummet samt et design med kant. 

Vedbæk

- Kølige toner

 

Ønsker du ekstra forkælelse og har du ikke lige tid til at tage en tur på spaophold, kan du i stedet skabe din egen spa-og wellness afdeling ved at anskaffe et badekar fra Vedbæk-serien, som findes i fem forskellige farvevarianter. Du kan hertil fuldende designet med et Dragør badekaramatur i krom, mat sort eller poleret messing, og med dette kan du nu forkæle sig selv hver aften med en spaoplevelse i din egen personlige spaafdeling.
Du kan tilmed forøge wellnessfølelsen ved at opvarme dine håndklæder på vores Eldo håndklædetørrer, som pænt opbevarer dine håndklæder, og samtidig sikrer at du altid har tørre og varme  håndklæder. 

Tidligere artikler Sådan indretter du det lille badeværelse
Næste artikel Rengøring af metalhåndvask