Gå til content
✓ Fri fragt over 1.000 kr ✓ 1-4 dages levering ✓ 365 dages returret
Fri fragt over 1.000 kr & hurtig levering
Rengøring af metalhåndvask

Rengøring af metalhåndvask

Introduktion

Anskaffer du dig en håndvask, et håndvaskarmatur eller et brusesæt i metal til dit badeværelse, er der et par ting som er væsentlige at vide. For at forlænge levetiden på din håndvask, dit håndvaskarmatur eller brusesæt er daglig rengøring nøglen til at sikre din vask i original tilstand. Brug kun milde rengøringsmidler og bløde klude til den daglige rengøring. Hvis du ødelægger overfladen i rustfrit stål med kemikalier, vil vasken begynde at korrodere og rustne. Kalksten og mineraler i vandet har den samme effekt, så for at undgå korrosion bør vasken skyldes med vand og tørres af med et blødt håndklæde efter brug. Fjern kalksten og mineraler med eddike og ikke kemikalier. Brug ikke skarpt værktøj. Anbring ikke brændende cigaretter eller nogle ekstremt varme elementer som en hårtører på vasken. Det kan forårsage forbrændinger og misfarvninger.

Herunder finder du en step-by-step guide, som guider dig igennem rengøringen.

Step 1

Du skal bruge:

- 7 dele eddike

- 2 dele sulfo 

- 1 del vand

Bland de tre ingredienser sammen, så det skummer op.

Rengøringsmidler som indeholder slibemidel, acetone, saltvand eller ammoniak må ikke bruges. Undgå at vaskens overflade kommer i berøring med syre, acetone, neglelakfjerner, hårfarvning, blegemiddel, opvaskemiddel til opvaskemaskiner, klor, ståluldsvampe eller sølvpoleringsmiddel. Dette kan ødelægge vaskens overflade og dækkes ikke af garantien.

Step 2

Fordel blandingen udover brusesæt, håndvaskarmatur, håndvask mm, der skal rengøres. Lad blandingen sidde i ca. 30 minutter. 

Step 3

Skyl efter og tør af med en tør blød klud. Gentag om nødvendigt. 

Følger du denne guide til rengøring af dine metalelementer, øger du levetiden for dine produkter, da du skåner overfladen ved at bruge velegnede produkter til rengøringen.

Ønsker du at opgradere din nuværende håndvask til en metalhåndvask, gå til HomeTomato.dk, hvor du kan vælge mellem vores Ljørdal vask, Larvik vask eller Lillestrøm vask. Håndvaskene fås i varianterne børstet messing, mat hvid, mat sort og metallisk grå. 

Tidligere artikler Kender du din boligstil?