Tilbage

Navnet er måske internationalt, men teamet er dansk

HVEM ER HOMETOMATO?

HomeTomato er en lille dansk, badeværelses design virksomhed med store ambitioner. Vi blev grundlagt i 2019, med hovedsæde i Viborg og har til trods for vores indtil videre korte liv, medbragt over 20 års brancheerfaring.

VI ELSKER BADEVÆRELSER

Vi er passionerede og elsker at tale om badeværelser, og vi står derfor også altid klar til at tilbyde en dybdegående rådgivning til dit nye badeværelsesprojekt. Vi er, trods navnet, pæredanske og levere dansk designede badeværelsesmøbler i høj kvalitet. Vi arbejder i koncepter som vi har valgt at kalde Fjäll, Fjord og Strand, og som er inspireret af den skandinaviske natur.

VORES MISSION

For os er et badeværelse er ikke bare et rum, hvor man går i bad og på toilettet. Det er der de fleste af os starter vores dag, der hvor man kan sunde sig og have alenetid. Vi bruger gennemsnitlig 885.8 dage af vores liv på badeværelset, og derfor er det vigtigt at det er både praktisk, men også et sted du har lyst til at tilbringe meget tid alene. Hos HomeTomato mener vi at et badeværelse reflektere dig som person eller familie, derfor er vores mission også at give kunderne “personlige badeværelser - i høj kvalitet og til en rimelig pris”.

Mød vores team

Den letteste måde at kontakte os på er via hovednummeret 6026 6565, men du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@hometomato.dk

Martin Rasmussen

Salg

Morten Boje

Salg / Digital

Linda Møllegaard

Support

Sonny Mogensen

Support

Marie Johannesen

Marketing