Godt dansk badeværelsesdesign – Til lave online priser

HVEM ER VI?

HomeTomato er en ambitiøs ny forhandler af badeværelser, med hovedsæde i Viborg. Vi er grundlagt i 2019, men har medbragt over 20 års brancheerfaring.


Vores virksomhed startede med drømmen om at tilbyde vores kunder personlige badeværelsesløsninger – i høj kvalitet og til rimelig pris.


Og så stillede vi os selv spørgsmålet: Hvorfor gå igennem et badeværelsesfirma, med konsulentmøder og tegninger, hvis man vidste hvad man ville have? Hvorfor ikke bare købe det på nettet? Og derfor opstod vores webshop.

VI ELSKER BADEVÆRELSER

Vi er passionerede omkring badeværelser, som er et betydningsfuldt rum i huset, som vi ikke føler får den kærlighed det fortjener. Vi bruger nemlig gennemsnitlig 885.8 dage af vores liv på badeværelset, og derfor er det vigtigt at det er både praktisk, men også et sted du har lyst til at tilbringe meget tid.


Derfor er vi dedikeret til at hjælpe dig med at opfylde din badeværelsesdrøm og tilbyde en løsning, som netop er tilpasset dine behov, ønsker og budget.

KÆRLIGHEDEN TIL DANSK DESIGN OG KVALITET

Vi brænder for dansk design og kvalitetsprodukter. Vi arbejder i koncepter som vi har valgt at kalde Fjäll, Fjord og Strand, og som er inspireret af den smukke skandinaviske natur omkring os.


Vi ved at kvalitet og materialevalg går hånd i hånd, og derfor er vores produkter produceret i materialer, som vi ved vil kunne modstå både fugt og slid.


Der skal være ro i maven, når du køber hos os. Derfor tilbyder vi mellem 5 og 10 års garanti på hele vores sortiment. Du kan derfor roligt vælge inventar til dit nye badeværelse hos os, da vi vil gøre vores bedste for at du er tilfreds – også i fremtiden, hvis noget skulle gå galt.

NYT BADEVÆRELSE? LET, SIMPELT OG ONLINE

Vi er dit online badeværelsesfirma. I stedet for at skulle igennem designmøder og plantegninger, har vi valgt at udfordre de kendte rammer for badeværelseskøb og rykket det hele online.


Vi udforsker løbende alt indenfor de nyeste trends og tendenser for badeværelsesindretning – og lægger resultaterne online, så du let kan tilføje dem til din kurv og hurtigt er videre med dit badeværelsesprojekt.
Det synes vi giver mening.

Mød vores team

Selvom vi ikke er som de traditionelle badfirmaer, kan du stadig modtage grundig rådgivning og hjælp til dit badeværelsesprojekt. Vores koncept fungerer ud fra samme tanker som disse firmaer, så vi kan stadig hjælpe med tilpassede løsninger og udforme uforpligtende tilbud, hvis du har noget helt bestemt i tankerne.Ellers er du velkommen til at vælge et af vores mange færdigudformede designs, og blot tilføje det til din kurv.


Du kan let komme i kontakt med os ved at ringe til os på 6026 6565,
eller skrive til os på kontakt@hometomato.dk

Martin Rasmussen

Salg

Morten Boje

Digital / Marketing

Linda Møllegaard

Support

Sonny Mogensen

Support

Marie Johannesen

Marketing