Gå til content
Spar op til 68% netop nu! Klik her
Spar op til 68% netop nu! Klik her

Besøg vores showroom

I vores 250 m2 store showroom finder du masser af inspiration til dit badeværelsesprojekt. Vi har en lang række af vores mest populære produkter udstillet. Du behøver ingen tidsbestilling, men hvis du vil sikre dig, at en medarbejder kan hjælpe dig, kan du booke en tid nedenfor.

Åbningstider:
Vi har åbent alle hverdage.
Mandag - torsdag: 8.30-16.00
Fredag: 8.30 - 15.30
Lørdag og søndag: Åben efter aftale

Find vej

Marsk Stigs Vej 2D
8800 Viborg

Se på kort

Book en tid til enten fysisk eller virtuel fremvisning af vores showroom, og få rådgivning og sparring fra vores erfarne medarbejdere.

Få hjælp og rådgivning

Der kan være mange spørgsmål i forbindelse med, at man renoverer sit badeværelse og vi ønsker inderligt at du skal nå i mål med præcist dit drømmebadeværelse.

Derfor har du mulighed for at booke en fremvisning i showroomet, og få råd og vejledning om produkter samt sparring med vores erfarne medarbejdere.

Vi bestræber os efter, at du efter et besøg i vores showroom kan gå herfra med en masse inspiration og viden til dit projekt.

Book tid i showroomet
Ligger Viborg for langt væk?

Ligger Viborg for langt væk?

Vi er klar over at ikke alle har mulighed for at komme til Viborg for at besøge vores showroom.

Derfor vil vi gerne tilbyde at ringe dig op på FaceTime og i stedet give dig en virtuel fremvisning, hvor vi også kan tale om dine ønsker og behov, samt svare på dine spørgsmål.

Book FaceTime fremvisning

Hvad er udstillet i showroomet?

Nedenfor finder du nogle eksempler på, hvad du kan komme og se i vores showroom. Vil du høre om vi har udstillet et specifikt produkt, kan du give os et kald på 60 26 65 65, fange os på chatten eller skrive til kontakt@hometomato.dk