Gå til content
✓ Fri fragt over 1.000 kr ✓ 1-4 dages levering ✓ 365 dages returret
Fri fragt over 1.000 kr & hurtig levering
Sådan indretter du det lille badeværelse

Sådan indretter du det lille badeværelse

Slimline

Slimlineserien består af rummelige og kompakte badmøbler i stilrent design. Slimlinemøblerne er væghængte og har en dybde på kun 35 cm og er derfor perfekte til det mindre badeværelse eller gæstetoilet. Slimlineserien består af Vienna, Copenhagen og Stockholm badmøbelsæt, og til disse sæt medfølger vaskeskab, indbygget vask og greb eller integreret greb. Så hvis du er i vildrede vedrørende indretning af dit badeværelse, som er i mindre format, så fortvivl ej, for her får du de tre eksempler præsenteret så dit valg bliver nemmere. 

Vienna

Vienna Slimline med Risinge vask giver et eksklusivt design, og med sin kompakte størrelse frigiver møblet plads, og er dermed nem at indrette med i mindre rum. Badmøblet fås også med Haraldslund, Lillesand og Lillehammer vask. Vienna Slimline badmøblet fås i farverne mat hvid, mat grå og mat sort i bredderne 60 cm og 80 cm.

Opbevaringsplads på små badeværelser er uundværlig. Selv med Slimline-serien er det muligt at få skuffeopbevaring og endda med to skuffer, så du ikke behøver at gå på kompromis med praktikken, selv om pladsen er trang.

Copenhagen

Copenhagen Slimline badmøbel har et æstetisk og minimalistisk udtryk, som skyldes badmøblets design, herunder møblets mat sorte farve samt integreret greb og vask. Copenhagen Slimline badmøbel fås med Risinge vask, som ses på billedet, eller Lillehammer vask. Badmøblet fås i bredderne 60 cm og 80 cm, og hvis du ønsker ekstra opbevaringsplads, kan du supplere med et Copenhagen højskab, som udnytter rummets højde, så du ikke behøver mere end en bredde på 32 cm, for at have denne mulighed.

Stockholm

Stockholm Slimline badmøbel har et harmonisk design og kan fås i farverne mat sort, mat grå og mat hvid, og derfor er der rig mulighed for at opnå det ønskede udtryk. Du kan dog snyde dig til et større badeværelse ved at indrette med lysere farver og materialer. Lyse farver har nemlig en effektiv effekt på rumfornemmelsen, som gør, at rummet automatisk vil føles større. Brug derfor også hvid eller lyse farvetoner som grundfarve til større overflader dvs. vægge og gulv. Ønsker du samtidig farve på dit badeværelse, kan dette inkorporeres gennem interiørprodukter, som tandkrus, sæbedispenser, håndklæder osv., som også er nemmere af udskifte, når du ønsker at give rummet et nyt visuelt udtryk.

Badmøblet kan fås i bredderne 60, 80 og 100 cm, og har alle en dybde på kun 35 cm. Badmøblet er med integreret greb og vask, og kan fås med Risinge eller Lillehammer vask.

Ved at indrette badeværelset med et spejl vil badeværelset syne større, da dagslys og kunstig lys vil reflektere i spejlet og skabe en ekstra dimension. Til mindre badeværelser vil LED-spejle være det ideelle valg grundet den ekstra lyseffekt til at oplyse rummet. Du kan b.la. finde LED-spejle og LED-lamper til spejle på vores hjemmeside.

Tidligere artikler Derfor skal du vælge et elektronisk Douchetoilet
Næste artikel Kender du din boligstil?