Gå til content
✓ Fri fragt over 1.000 kr ✓ 1-4 dages levering ✓ 365 dages returret
Fri fragt over 1.000 kr & hurtig levering
Hold dit håndvaskarmatur blankt og fri for kalkpletter med dette nemme stearinhack

Hold dit håndvaskarmatur blankt og fri for kalkpletter med dette nemme stearinhack

Hvad skal du bruge:

  • Et stearinlys (almindelig hvid stearin)
  • En blød klud
  • Eddike, sulfo og vand til at gøre armaturet rent før påføring

1. Rengør armaturet

Start med at blande en rengøringsopløsning bestående af 7 dele eddike, 2 dele sulfo og 1 del vand.
Rør blandingen, indtil den skummer op. Påfør blandingen på dit håndvaskarmatur og lad det sidde i 30 minutter. Sørg for at dække alle områder med kalkpletter og snavs.
Efter 30 minutter tørres armaturet grundigt af med en blød klud, indtil det er helt rent og tørt, inden du fortsætter til næste trin.2. Påfør stearinvoks

Tag et stearinlys og gnid forsigtigt stearinvoksen direkte på armaturet. Sørg for at dække alle blanke overflader grundigt med et tyndt lag stearinvoks.
Stearinvoksen fungerer som en beskyttende barriere, der hjælper med at afvise vand og forhindre kalkpletter i at sætte sig. Ved at påføre stearinvoksen skaber du et vandafvisende lag, der får vanddråberne til at samle sig og glide af, i stedet for at efterlade striber og aflejringer.

3. Polér armaturet

Efter påføring af stearinvoks, brug en blød klud til at polere armaturet omhyggeligt. Polér det forsigtigt indtil overfladen er skinnende og ensartet. Denne grundige polering sikrer, at stearinvoksen er jævnt fordelt og efterlader en glat, skinnende finish på armaturet.4. Gentag regelmæssigt

For at opretholde en effektiv beskyttelse mod kalk og vandpletter, gentag denne behandling regelmæssigt, mindst én gang hver måned eller efter behov. Ved at følge denne enkle guide kan du forlænge armaturets levetid og holde det skinnende rent og beskyttet med minimal indsats og tid.

5. Se reel 

For at se dette trick i brug, kan du tjekke vores Instagram-reel. Klik på linket og få direkte adgang til vores profil: Stearin-hack til rengøring.


Obs!

Har du et håndvaskarmatur, som har en pulverlakeret overfalde med et mat udseende, anbefaler vi ikke at benytte sig af dette tip. I stedet anbefaler vi denne rengøringsprocedure: Se rengøringsvejledning.

Næste artikel Hvorfor vælge Hometomato?