Gå til content
✓ Fri fragt over 1.000 kr ✓ 1-4 dages levering ✓ 365 dages returret
Fri fragt over 1.000 kr & hurtig levering
Dette skal du overveje, før du køber en håndklædetørrer

Dette skal du overveje, før du køber en håndklædetørrer

Det praktiske

En håndklædetørrer er en overkommelig investering og er blevet standardudstyr i mange moderne badeværelser.
Sørg for at vælge en håndklædetørrer, der passer godt til dit badeværelse. Det er smart og praktisk at placere den nær bruseren, så dine badehåndklæder er inden for rækkevidde, når du træder ud af bruseren. Med en håndklædetørrer reduceres risikoen for fugtskader og skimmelangreb på vægge og lofter, samt de andre fugtproblemer, der kan opstå i et badeværelse. God ventilation og god varme er vigtige faktorer for at opretholde fugtigheden på et moderat niveau i badeværelset.


Vælg den perfekte håndklædetørrer

Hos HomeTomato tilbyder vi et bredt udvalg af håndklædetørrere i forskellige former og farver, så du kan finde en model, der matcher din stil og badeværelsesindretning. Vælg blandt andet mellem mat og blank hvid, mat og blank sort, krom, poleret messing eller børstet messing.
Uanset størrelsen på dit badeværelse og dine specifikke behov, kan du finde en håndklædetørrer, der passer perfekt. Til det lille badeværelse er en model med et enkelt rør ideel for at bevare et minimalistisk og elegant look. Til større familier eller dem, der har brug for mere kapacitet, tilbyder vi håndklædetørrere med op til 16 vandrette rør, hvilket sikrer, at der altid er plads til alle familiens håndklæder. Disse større modeller er perfekte for travle badeværelser og sikrer, at komfort og funktionalitet går hånd i hånd.Hvorfor vælge en elektrisk håndklædetørrer?

Vores Eldo-modeller har en indbygget timerfunktion, som kan slukke for varmen efter 2 eller 4 timer, hvis du ikke ønsker konstant varme. Denne funktion gør modellen både miljøvenlig og økonomisk. Håndklædevarmeren har en indbygget termostat, som sikrer, at temperaturen holder sig mellem 45 og 55 grader – den ideelle temperatur for lækre lune håndklæder. Som en ekstra sikkerhed er modellerne udstyret med en All-poly afbryder, hvilket betyder, at både nul og fase i strømtilslutningen afbrydes. Radiatoren er IP44-godkendt, hvilket gør den ekstra sikker mod vandsprøjt. Eldo skal blot tilsluttes el med den medfølgende tilslutning, hvilket gør installationen nem og bekvem.

 

Hvorfor vælge en håndklædetørrer til el og fjern-/centralvarme?
 
Disse håndklædevarmere kan tilsluttes til vand via central- eller fjernvarmesystemet ved montering af et ventilsæt, som købes seperat. Der kan monteres et el-varmelegeme i bunden, så opvarmningen sker via dette, eller man kan kombinere tilslutning via central- eller fjernvarmesystemet og el-varmelegemet. Til dette skal du benytte en kombiventil. Denne fleksibilitet gør, at den kan tilpasses efter behov. Radiatoren er IP44-godkendt, hvilket gør den ekstra sikker over for vandsprøjt.
Næste artikel Hold dit håndvaskarmatur blankt og fri for kalkpletter med dette nemme stearinhack