Gå til content
✓ Fri fragt over 1.000 kr ✓ 1-4 dages levering ✓ 365 dages returret
Fri fragt over 1.000 kr & hurtig levering
Derfor skal dit næste toilet være et douchetoilet

Derfor skal dit næste toilet være et douchetoilet

Duschtoiletter er det seneste nye inden for toiletter, og er værd at overveje at skifte til, hvis du overvejer at skifte dit traditionelle toilet ud. Et elektrisk toilet er nemlig den ideelle løsning til dig, der ønsker at forbedre din personlige hygiejne og øge komforten ved badeværelsesbesøg, med luksuriøse funktioner som sædevarme og lufttørring, samtidig med at du gør et miljøvenligt valg ved at reducere dit forbrug af toiletpapir. Har vi vakt din interesse? Find vores Fjäll Douchetoilet her.

Hvad er et douchetoilet?

Et douchetoilet, eller et elektronisk bidet, er et toilet med en fastmonteret dyse, der sprøjter en stråle varmt vand for rengøring ved toiletbesøg. Ydermere kan et japansk toilet, som de også er kendt som, have funktioner såsom lufttørring og sædevarme m.m.

Designet på vores Fjäll elektriske toilet er selvfølgelig helt i stil med indretningsstilen på det moderne skandinaviske badeværelse

Historien om douchetoilettet

Det japanske toilet blev opfundet for mere end 40 år siden af det japanske firma TOTO. I dag er douchetoilettet det mest anvendte toilet i Japan, men inden for de seneste år er vi også begyndt at se trenden på de danske badeværelser. 

Løb aldrig tør for toiletpapir igen

Med et elektrisk douchetoilet kan toiletpapir blive en del af fortiden i din husstand. Bidettoilettet er nemlig fantastisk til at gøre dig ren, og kan bidrage til en forbedret intimhygiejne gennem den skånsomme vandrensning og tørrefunktion.


Et douchetoilet kan især være en fordel for seniorer og handikappede, som har nedsat mobilitet. Her kan toilettet f.eks. være med til at reducere risikoen for hudirritation, infektioner og forebyggge gastrointestinale problemer, da det kan hjælpe med at opretholde en bedre analhygiejne.


Og når vi allerede taler om toiletpapir, kan valget af et elektrisk toilet fremfor et traditionelt toilet også være et bæredygtigt valg, da dit reducerede forbrug af toiletpapir er med til at mindske de miljømæssige omkostninger, der er ved produktionen af toiletpapir.

En oversigt over vores douchetoilet, inkl. et billede af toilettet fra siden, et close up af toilettet der ikke har nogen skyllekant, og en gif der vise hvordan vanddysen bevæger sig.

Måske sidder du stadig tilbage og tænker, at et japansk toilet lyder lidt fjollet, men det er faktisk en game-changer inden for personlig hygiejne og badeværelseskomfort, som vores mange tilfredse kunder begejstret kan bevidne:

Jeg har fået monteret og taget mit toilet i brug. Det er det bedste køb, jeg har foretaget mig. Alle skulle have et japansk toilet. Er MEGET tilfreds!

- Charlotte J.

 

Jeg tog chancen og købte et dousche toilet hos Hometomato.dk. Når jeg skriver tog chancen, er det pga prisen. Det lød for godt til at være sandt. De mellemdyre modeller får stor kritik, og de dyre koster omkring 40.000 kr og opefter, hvilket er lidt i overkanten. I går blev det endelig helt færdigt med strømmen sluttet til, så det skulle stå sin ilddåb. Det virker! -og det virker godt. Der er diskret blåt lys, når det bliver mørkt udenfor og blåt lys i toilettet. Behageligt varme i sædet. Udsugning starter, når man sætter sig på toilettet. Upåklagelig rengøring alt efter behov, og der kan justeres på stråle-placering, type og hårdhed. Det har de funktioner, jeg har brug for, hvilket gør det til et formidabelt køb.

- Britta M.

 

Toilettet er super godt. Det er bare en oplevelse alle skulle have mulighed for.

- Bo J.

 

Har ikke haft bidet før, men vores forventninger er blevet indfriet.

- Michael S.

 

Toilettet fungerer langt over forventning når sammenligner prisforskellen med lignende produkter. Vi er kisteglade for vores nye toilet.

- Jens S.

Fire billeder af vores Fjäll douchetoilet tilsendt at tilfredse kunder. Skal du være vores næste køber af et elektrisk toilet?

Køb douchetoiletter hos HomeTomato.dk

På HomeTomato.dk finder du vores bedste bud på et elektrisk toilet med fantastiske funktioner til en meget skarp pris. Vores Fjäll Douchetoilet har alle de fordele og funktioner, som du også finder hos andre udbydere, til gengæld får du den hos os til måske Danmarks laveste pris - Og der medfølger stadig 5 års garanti! Shop Fjäll Douchetoilet uden skyllekant her.Tidligere artikler Hvorfor vælge Hometomato?
Næste artikel Hvad koster et nyt badeværelse?