Gå til content
Julekampagne ☃️ Spar op til 72%
Julekampagne ☃️ Spar op til 72%

CONTENT CREATOR PRAKTIKANT

Hometomato / BDA Living i Viborg søger Content Creator praktikanter til vores marketingafdeling.

Hometomato / BDA Living i Viborg søger Content Creator praktikanter til vores marketingafdeling.

Vil du være en del af et eksklusivt og fremadstormende Home Living/ badeværelsesbrand? Brænder du samtidig for Content Creation, sociale medier & digital markedsføring, og kunne du tænke dig at være med til at udfordre og udvikle vores måde at drive onlineforretning på? Så er det måske dig, vi søger som Hometomatos nye Content Creator praktikant! 

Som content creator praktikant i vores marketingsafdeling får du mulighed for at arbejde med en masse spændende opgaver inden for content marketing og digital marketing og samtidig få indsigt i, hvordan det er at arbejde med marketing i en dansk virksomhed, der er digital forankret både BtB og BtC. Vi tilbyder stor frihed under ansvar, og tør du at tage ansvaret og løbe med opgaverne (men også udfordre os tilbage) Så er vi praktikstedet for netop dig! 

BLIV EN DEL AF TEAMET

BLIV EN DEL AF TEAMET

Du vil blive en vigtig del af vores team bestående af Morten, Digital chef, og Marie, Marketing specialist. Da vi på nuværende tidspunkt er et lille team, vil der være rig mulighed for at arbejde selvstændigt med en masse opgaver. Din rolle i afdelingen vil primært være inden for content creation (billeder, tekst, video).

DIG VI LEDER EFTER

DIG VI LEDER EFTER

Du har (måske) en uddannelsesmæssig baggrund inden for markedsføring, eks. Digital, e-handel, mediegrafiker m.f. men det er passionen der er vigtigst for os, ikke uddannelsen.

• Du er selvkørende og en afslutter.

• Du har erfaringe med og passion for content creation, enten fra egne profiler eller relevante studiejobs  

• Du brænder for at opsætte engagerende opslag på instagram eller pinterest og har en æstetisk sans 

• Du har måske kendskab til Canva eller lignende billedbehandlingsprogrammer

• Du har interesse for at udfolde dig skriftligt såvel som visuelt, og evner at levere et budskab kreativt overfor en målgruppe 

• Du er god til eller har mod på at lave små videoklip til vores socialemedier, markedsføring og webshop 

• Du er klar på at anvende din erhvervede viden i praksis, kan arbejde selvstændigt og er ikke bange for en dynamisk hverdag med fart og højt humør 

HVAD SKAL DU ARBEJDE MED?

HVAD SKAL DU ARBEJDE MED?

• Planlægning af vores content calender på sociale medier (Facebook, Instagram, Pinterest om.f)

• Redigering af video til enkelte vlogs

• Udarbejdelse af content (både til feed og story, organisk og paid) til sociale medier (Facebook, Instagram, Pinterest, nyhedsbreve.)

• Måske opstart af nyt blog-univers

• Forskellige ad-hoc opgaver, herunder små-opgaver inden for e-commerce/Shopify 

• At undersøge nye kanaler vi kan indtræde, således vi udvider vores marketingmix 

Vi er åbne overfor andre arbejdsområder, såfremt du besidder en eller flere færdigheder inden for et bestemt marketingområde, men forestiller os, at ovenstående bliver dine primære opgaver. 

OM HOMETOMATO.DK OG ANSØGNINGSFORLØBET:

Om Hometomato.dk og ansøgningsforløbet: Hometomato.dk er en del af BDA Living og holder til i Viborg. Vi har eksisteret siden 2019 og vores produktfokus er møbler og interiør til hjemmet, inde som ude. Se www.hometomato.dk 

Praktiksted: Praktikken vil foregå på vores kontor på Marsk Stigs Vej 2D, 8800 Viborg. Som udgangspunkt er det fysisk på adressen men vi er fleksible ift aftalt hjemmearbejde. 

Praktikperiode: Opstart i august 2022 – og vi ser gerne at du kan være hos os i minimum 12 uger. 

Ansøgning: Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt på mail til mj@bdaliving.com. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marie på selvsamme mail. Vi afholder samtaler løbende, så send os din ansøgning snarest. Vi søger mere end en-to praktikanter. 

Vi glæder os til at høre fra dig!