Gå til content
✓ Fri fragt over 1.000 kr ✓ 1-4 dages levering ✓ 365 dages returret
Fri fragt over 1.000 kr & hurtig levering

CLASSIC

Den perfekte klassiske badløsning

Opdag BDA Livings Classic serie – en kollektion, der fejrer den tidløse skønhed i klassisk design, mens den tilbyder en verden af tilpasningsmuligheder. Denne serie er skabt til at imødekomme din unikke vision og stil med næsten uendelige kombinationsmuligheder, der lader dig skræddersy dit badeværelse ned til mindste detalje. Hvert møbel i Classic serien er designet med øje for både skønhed og funktionalitet, så de let kan integreres i det moderne danske hjem. Disse møbler er ikke bare et tilvalg til dit badeværelse; de er en investering i et rum, der afspejler din personlige smag, mens det opfylder dine praktiske behov.

Gør din løsning personlig

Skab dit unikke badeværelse med BDA Living

Med de smarte modulmøbler fra BDA Living har du frihed til at sammensætte og mixe størrelser, farver og elementer, som du ønsker det. Så hvis du har fundet et design du kan lide, men ønsker andre greb eller vask, kan du hurtigt kontakte os for at høre om dine muligheder - så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på dit baddesign.

Classic badmøbelserie

Skab en rød tråd på dit badeværelse ved at fuldføre indretningen med et komplet badeværelsessæt fra Classic-serien bestående af badmøbel samt tilhørende højskab med matchende front. Classic-serien kommer med greb, og har du et specielt ønske til, hvilke greb du kunne tænke dig, men ikke kan finde det specifikke møbel på vores hjemmeside, så kan du kontakte os på mail eller tlf. og så kan vi sammen finde ud af en løsning.

Se mere
Udforsk dine muligheder i vores showroom

Udforsk dine muligheder i vores showroom

Har du lyst til at se, føle og opleve dine forskellige muligheder, inden du træffer din beslutning? Kom forbi vores 250 m2 showroom i Viborg og se vores brede udvalg af designs, og opdag hvilke møbler der matcher netop dine ønsker for æstetik, funktionalitet og budget.

Book en fremvisning i vores showroom

Se andre badeværelsesløsninger

Modulære løsninger

Vi laver modulløsninger skræddersyet til dit behov

2-10 års garanti

Alle vores badmøbler har enten 2, 5 eller 10 års garanti, så du er sikret en lang levetid på dit badeværelse

20+ års erfaring

Vi ved hvad der er vigtigt, når man skal renovere badeværelser med 10.000+ badeværelser i baggagen.