Gå til content
✓ Fri fragt over 1.000 kr ✓ 1-4 dages levering ✓ 365 dages returret
Fri fragt over 1.000 kr & hurtig levering

CLASSIC INTEGRATED

Indbegrebet af moderne baddesign

Classic Integrated serien fra BDA Living er en hyldest til det moderne skandinaviske design, der værdsættes for sin rene skønhed og tidløse charme. Med sine gennemtænkte rene linjer og det minimalistiske udtryk, indkapsler denne serie essensen af et badeværelse, der ikke bare er et rum, men et fristed for ro og balance. De indfræsede greb og skabets perfekt behandlede overflader giver en følelse af sammenhæng og finesse, mens de utallige kombinationsmuligheder inviterer dig til at skabe et personligt rum, der reflekterer din unikke stil.

Gør din løsning personlig

Næsten uendelige badmøbeldesigns

Udfold din kreativitet med BDA Livings modul møbler, hvor næsten uendelige tilpasningsmuligheder mødes med topkvalitet, for at tilfredsstille dine specifikke ønsker. Er du tiltrukket af vores Classic Integrated design, men søger en tilpasset løsning? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på lige præcis dit ønskede design.

Classic Integrated

Oplev tidløs elegance og funktionalitet med vores Classic Integrated badmøbelserie. En serie, der kombinerer klassisk design med moderne bekvemmeligheder. Hvert møbel er omhyggeligt udformet med materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og enestående æstetik. Med integrerede greb og et enkelt design passer Classic Integrated perfekt til både det moderne og tidsløse badeværelse.

Se mere her
Oplev dit drømmebadeværelse

Oplev dit drømmebadeværelse

Tag et smut forbi vores Showroom i Viborg og oplev vores imponerende udvalg af badeværelsesmøbler. Book en personlig rundvisning uden omkostninger, og få professionel vejledning fra vores badeværelses eksperter, så du kan finde de rigtige produkter, der passer til dine præferencer, behov og budget.

Book en fremvisning i vores showroom

Se andre badeværelsesløsninger

Modulære løsninger

Vi laver modulløsninger skræddersyet til dit behov

2-10 års garanti

Alle vores badmøbler har enten 2, 5 eller 10 års garanti, så du er sikret en lang levetid på dit badeværelse

20+ års erfaring

Vi ved hvad der er vigtigt, når man skal renovere badeværelser med 10.000+ badeværelser i baggagen.