Gå til content
✓ Fri fragt over 1.000 kr ✓ 1-4 dages levering ✓ 365 dages returret
Fri fragt over 1.000 kr & hurtig levering
Skal jeg vælge højre- eller venstrevendt?

Skal jeg vælge højre- eller venstrevendt?

Er du i tvivl, hvorvidt du skal vælge dit badekar eller spa som højrevendt eller venstrevendt, så læs med her, og bliv klogere på de indretningsmuligheder de hver især giver. Skal du bygge nyt, kan du finde inspiration til, hvordan du kan indrette dit badeværelse i forhold til størrelsen, samt af de elementer du ønsker at inkorporere. Det er vigtigt at gennemtænke designet således gulvhældning,  placering af vandafløb og dampspærre laves korrekt.

Vejlefjord

Tilgængelighed og funktionalitet er vigtig især på et badeværelse, som bruges hver eneste dag, og derfor er det ideelt, at vælge et badekar eller spabad, som komplimenterer dit badeværelses form. Hvis du ønsker at udnytte pladsen på dit badeværelse og dermed udnytte alle rummets kanter og hjørner, er det en god idé at placere spabadet/indbygningsbadekarret  i kontakt med væggen og modsat døråbningen til rummet. Ved at få skabt en afstand til rummets største møbel fra indgangen, vil rummet virke større og mindre kompakt, når du træder ind, end hvis du placerer karret/spaen i forlængelse af døråbningen, og dermed er noget af det første, du møder.  Overvej derfor også at placere karret, så to af dets sider følger rummets vægge. Se evt. eksempler på hvordan du kan indrette dit badeværelse på skitserne ovenfor. 
Vejlefjord findes både som badekar og indespa i premium og exclusive model. Find varianterne her.

 

Svaneke Combi

En yderligere overvejelse du skal gøre dig, når du indretter dit badeværelse, er at skabe 'zoner' i rummet. Det vil sige, at hvis du både ønsker brusekabine samt badekar eller spabad, er det ideelt at indrette rummet således, at disse elementer står i forlængelse af hinanden, så du kan skabe en 'badezone'. Dette vil skabe et stilfuldt og overskueligt badeværelsesdesign. Du kan også vælge at inkorporere et brusesæt til dit badekar, hvis du har et mindre badeværelse, se eksempel ovenfor.  Find alle brusesæt her. 
Svaneke Combi findes både som badekar og spabad i premium og exclusive model. Find dem her

Tidligere artikler Hvordan sætter jeg akustikpaneler op?
Næste artikel Derfor skal du vælge et elektronisk Douchetoilet