Gå til content
✓ Fri fragt over 1.000 kr ✓ 1-4 dages levering ✓ 365 dages returret
Fri fragt over 1.000 kr & hurtig levering
Design dit eget badmøbel

Design dit eget badmøbel

Ønsker du et unikt badeværelsesmøbel designet specifikt til dine behov og din stil, så kan du designe dit helt eget badmøbel via vores digitale produktkonfigurator og se møblet i 3D - prøv den her. 

Vælg farve

Du kan selv bestemme farven på dit badeværelsesmøbel afhængig af, hvilken stil du har, og hvilket udtryk du søger. Er du i tvivl om din indretningsstil, kan du finde inspiration her. Du kan vælge blandt fire farver til badmøblets skuffefronter og sider: mat sort, mat grå, mat hvid og blank hvid. 

Vælg greb

Hvis du designer et badmøbel, som ikke har integreret greb, kan du vælge blandt mange greb til badmøblets skuffer og låger. Det er muligt at vælge både type af håndtag samt materiale- og/eller farve. For et gennemført look kan du vælge at håndvaskarmatur og greb er i samme stil. Ønsker du i stedet et badmøbel med integreret greb, kan du finde inspiration blandt de færdigdesignede badmøbler her. 

Vælg størrelse

Det er muligt at tilpasse badeværelsesskabet, så du får et badmøbel, der passer lige præcis til dit badeværelse. Badmøblerne fås i størrelserne 60, 80, 100 og 120 cm. Hvis du beslutter dig for et badmøbel på 120 cm, kan du desuden vælge, om du ønsker dobbelt håndvask. Dette vil gøre bademøblet mere praktisk, hvis I bor flere sammen, eller kun har et enkelt badeværelse. 

Vælg bordplade

Til badeværelsesmøblets bordplade findes tre varianter: kompaktlaminat, quartssten eller beton. Ønsker du en slidstærk og praktisk bordplade i massivt materiale er det ideelt at vælge bordplade i kompaktlaminat, som også er modstandsdygtig overfor vand, fugt og damp. En bordplade i quartssten består af over 90% naturlige kvartsmaterialer tilsat binding og pigmentering. Quartssten er ydermere modstandsdygtig overfor pletter og ridser. Betonbordpladen er i 100% naturlig beton, og får en overfladebehandling, som sikrer bordpladen mod at absorbere vand.

Vælg håndvask 

Du kan vælge blandt integrerede håndvaske eller fritstående håndvaske. Ønsker du en porcelænshåndvask, som er rengøringsvenlig og hårdfør, findes disse både som fritstående og integrerede. Se porcelænshåndvaske her. Ønsker du et naturlig og stilet design er fritsående betonhåndvaske et ideelt valg. Disse håndvaske har et blødt formdesign og en ru overflade, som sætter prikken over i'et på dit badeværelsesmøbel. Se dem her. Er du mere til et elegant og harmonisk design, er fritstående metalhåndvaske et oplagt valg, som med sin ensartet matte overflade bidrager til et klassisk look. Find dem her. Vi har udarbejdet en guide til rengøring af metalhåndvaske, for at gøre det så nemt for dig som muligt. Find guiden her. 

Vælg håndvaskarmatur

Det er muligt at vælge både høje og lave håndvaskarmatur. Disse findes i fem varianter: mat sort, børstet messing, poleret messing, krom og mat hvid. Der er derfor rig mulighed for at finde en, som passer til din indretningsstil og øvrige badeværelsesindretning. Se alle håndvaskarmaturer her. 

Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at designe dit badmøbel, men har du brug for lidt ekstra vejledning, står vi klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os på 60 26 65 65 eller kontakt@hometomato.dk. Du er også velkommen til at besøge vores showroom på Marsk Stigs Vej 2D, 8800 Viborg, eller vi kan give en digital fremvisning over Facetime. 

Tidligere artikler Hvordan sætter jeg akustikpaneler op?
Næste artikel Skal jeg vælge højre- eller venstrevendt?